About

Hei, olen heinäkuu, 34 vuotta vanha

Matkustaja sydäntä ja asuu ja työskentelee kaikkialla maailmassa. Miten se tapahtui? Pitkä tarina! Lopetan ensimmäisen pysyvän työpaikkani projektiassistenttina, kun olin kaksikymppinen – yksi vuosi sen jälkeen, kun olen suorittanut kahden ja puolen vuoden oppisopimuskoulutuksen tapahtumahallinnon avustajana.

Joten käytin yhteensä kolme ja puoli vuotta työtä. Poistuessani matkasin Thaimaan, Australiaan ja Etelä-Amerikkaan reppuineen, tyttöystäväni ja Australian työläisviisumallini taskussani ympäri maailmaa.

Ole tiellä

Vaikka kaikki muutkin ajattelivat, että minulla oli kaikki onnellinen, en. Se kyllästyi minut menemään samaan toimistoon joka päivä. Myös ensimmäinen oma asunto oli nopea ”jokapäiväistä elämää”.

Tunsin jumissa ja elämäni oli ennalta määrätty. Minulla oli niin paljon ideoita, että halusin toteuttaa käytännössä ja niin paljon asioita, joita halusin kokeilla. Olen selkeästi ns. Skannerityyppejä.

Ne ovat ihmisiä, joilla on monia erilaisia ​​kykyjä ja etuja. Rakastan myös erilaisia ​​ja haasteita, jotka sallivat minun kasvaa.