Hostel Hermanni

Hotellin kauniissa ja ystävällisessä Hostel Hermanni teemme kaiken, jotta vieraillemme tuntuu mukavalta ja viettää rentouttavia päiviä tyylikkäässä tunnelmassa. Ulkopuolelta hotellilta, joka yhdistyy täydellisesti ympäristön kokonaiskuvaan, on vaikea huolehtia. Hotellin keskeisen ja kätevän sijainnin ansiosta pääset helposti autolla (yksityinen pysäköinti on käytettävissä) ja julkisilla liikennevälineillä (juna tai bussilla). Nizzan ja viihtyisät huoneet kutsuvat rentoutumaan ja rentoutumaan. Samoin johdolle ja ystävälliselle ja asiantuntevalle palveluhenkilöstölle vieraille sanoja ja tekoja sivulle ja auttaa täydellistä oleskelua hotellissamme. Saapuessasi check-outiin olet aina mukavasti mukana meille ja myöhäinen kassalle mahdollistaa yksilöllisen lähtöajan myöhään. Erityisesti suunnitellut, mielenkiintoiset tarjoukset sinkuille, perheille tai matkailuryhmille tekevät hotellista erityisen houkuttelevan. Tarjoamme pidempiaikaisia, lyhyitä taukoja ja viikonloppuvarauksia, jotka ovat mahdollisia milloin tahansa. Voimassa olevan varauksen laajentaminen on mahdollista. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta opastaa sinua osaavasti ja kattavasti.

Hotellin hallinnointi ja palveluhenkilökunta eivät ole jatkuvasti saatavilla vieraille, mutta keittiömme auttaa hyvin pätevää henkilökuntaa menestyksekkään ja rentouttavan loman. Hotellin keittiö tarjoaa aina monipuolisen ja runsaan buffetaamiaisen pienelle ja suurelle nälkään sekä jokaiseen makuun kaikkein pirteimpiä kulinaarisia herkkuja. Laaja valikoima maukkaita ruokia varmistaa, että jokaiselle asiakkaalle hoidetaan optimaalisesti hänen mieltymyksensä mukaan.

Mielenkiintoisia päiväretkiä alueella, vierailuja museoihin ja näyttelyihin, viihdyttävä, iloinen ja vaihteleva iltapahtuma ovat yhtä paljon osaa kuin rentouttava kylpyläpäivä. Siksi vieraille on tarjolla wellness-alue, jossa on kuntosali, sauna ja uima-allas koko päivän ajan. Myös meidän kauniilla aurinkoterassilla jokainen asiakas voi nauttia rauhasta ja kauniista säästä. Vieraat ovat iloisia päivän päätteeksi rentouttavan vierailun baarissa.