Hotel Bepop

Hotel Bepop täyttää tämän kriteerin. Lisäksi kaikissa huoneissa on merinäköala ja tilavat parvekkeet. Kesällä, auringossa ja paljon tilaa rannalla voi nauttia tässä hotellissa. Suora rantapaikka tekee siitä edullisen uimaveden. Myös aktiiviset lomanviettäjät voivat rentoutua. Tilava ja arkkitehtonisesti hyvin hoidettu hotelli tarjoaa golfkenttiä, pyöräilyreittejä, joogaryhmiä sekä tilavan allasalueen ja erillisen spa-alueen. Siihen kuuluu myös sauna, hieronta ja ulkouima-amme. Rantaan voi myös nauttia päivittäin.

Uima-altaan lisäksi uima-altaan tuoleilla on tyynyt, sateenvarjot ja kylpypyyhkeet. Pienimmille tarjolla on leikkipaikka ja lastenallas, jossa on vesiliukumäkiä. Naisille – ja tietenkin miesten vieraille – tarjolla on hierontaa ja kosmeettisia hoitoja.

Hotellissa on kahden hengen huoneita, junior-huoneita ja perhehuoneita. Huoneissa on hyvin varustettu kylpyamme ja wc, parveke tai terassi, hiustenkuivaaja, ilmastointi ja minibaari maksua vastaan, satelliitti-tv ja Wi-Fi. Se tarjoaa aamiaisen, puolihoito ja all inclusive sekä kaikki ensiluokkaiset, harmoninen tunnelma. Kaksi ravintolaa pilata vieraita päivällä ja illalla. Hotellin keittiö tarjoaa kansainvälisiä ja Välimeren ruokia.

Kahvila ja baari takaavat miellyttävän oleskelun päivän ja illan aikana. Pianobaari, jossa päivittäin elävää musiikkia ja iltaisin järjestettäviä esityksiä, viihdyttää vieraita ennen asumista mukavaan huoneeseensä. Hotellin koko alue on erittäin harmoninen, perheystävällinen ja lapsiystävällinen ja suositeltavaa perheille – lastenhoitopalvelu ja pesulapalvelu tarjotaan! Vastaanottajien kaikki toiveet tarjoavat ympäri vuorokauden henkilökuntaa – he antavat vinkkejä retkille, varata auton – heidät hoidetaan täysin!