Hotel Savonia

Hotel Savonia on kaiken mitä tarvitset rentouttavan loman. Odotan laajaa palvelua, joka vastaa suuria odotuksiasi. Huoneet ovat kauniisti kalustettuja, joten tunnet olosi kotoisaksi. Hyvin vahvistettu, runsaan aamiaisen jälkeen voit tutustua ympäröivään alueeseen. Pyynnöstä saat tietenkin arvokkaita vinkkejä avulias ja osaavasta henkilökunnasta.

Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla, joten löydät helposti matkasi. Jos matkustat autolla, odota runsaasti pysäköintitilaa. Vaihtoehtoisesti voit hyödyntää hyvin kehittynyttä infrastruktuuria ja matkustaa bussilla tai junalla. Sinulla on runsaasti vapaa-ajan aktiviteetteja, joten voit työskennellä omien etujen mukaan. Vaihtoehtoisesti voit hyödyntää kylpyläpalveluita tai käyttää fyysistä kuntoa. Huonepalvelu on käytettävissä, jos haluat. Kuitenkin, ei pidä hukata hotellin ravintolassa. Kokki hemmottelee alueellisia ja kausittaisia ​​herkkuja, jotka ovat runoja.

Hotellimme on lapsiystävällinen ja sopii mainiosti koko perheelle. Olemme iloisia voidessamme yhdistää yksittäisen paketin. Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa – odotamme innolla kiinnostusta. Vieraiden tyytyväisyys on aina tärkein prioriteetti. Vain kun olet tyytyväinen voimme olla. Monet säännölliset asiakkaat kiittävät meitä toistuvilla varauksilla. Ehkä sinäkin haluaisit viettää lomaa talossamme pian? Teemme kaikkemme varmistaaksemme unohtumattoman loman. Olemme avoinna sinua ympäri vuoden ja yllättävät sinua monilla innovaatioilla. Ole utelias – me keksimme itsemme ja pysymme edelleen suosikkihotellissasi kierroksella.