Omena Hotel Jyväskylä

Hyvät liikenneyhteydet kaupungin keskustan tuntumassa ovat positiivisia Omena Hotel Jyväskylä oleskelun kannalta. Rautatieasema ei ole kaukana, ja myös linja-autot ja junat tuovat vieraat nopeasti nähtävyyksiin tai liiketoiminnan tapaamisiin. Paljon voidaan saavuttaa jalkaisin. Konferenssit, liiketoiminnan lounaat tai perhejuhlat tarjoamme erillisiä huoneita. Hotellissa on ilmainen Wi-Fi, hissi ja savuttomia huoneita. Pysäköinti on saatavilla hotellin ulkopuolella.

Urheilullisille vieraille on kuntosali, jossa on kaikki tarvittavat laitteet talossa. Uima-altaassa tai talon saunassa vieraat voivat rentoutua stressaavasta päivästä ja rentoutua porealtaassa. Kylpytakit ovat käytettävissä. Jos haluat lopettaa illan lasillisen samppanjan tai cocktailin kanssa, kellarissa on baari. Hotellin huoneet ovat moderneja ja tyylikkäästi sisustettuja. Voit valita kahden ja yhden hengen huoneista – tilat ovat erilaisia. Kaikissa huoneissa on äänieristetyt ikkunat. Kylpyhuoneissa on osittain kylpyamme, mutta aina ylimääräinen suihku ja hyvin varustettu hiustenkuivaaja, hygieniatuotteet jne.

Rentouttavan yön jälkeen hiljaisessa huoneessa, jossa on lisävarusteita, kuten pöytä, jossa on lamppu, vedenkeitin, kahvin / teen ja kahvin valmistusvälineet ja taulutelevisio, voit nauttia erinomaisen buffetaamiaisen päiväsaikaan aamiaisravintolassa. Myöhäinen kassalle tarjotaan. Maksu on mahdollista suurilla luottokorteilla. Vastaanotossa on ystävällinen henkilökunta 24 tuntia vuorokaudessa ja antaa vihjeitä ja ehdotuksia vierailusta. Tiedonanto on mahdollista saksaksi, englanniksi ja ranskaksi.

Omena Hotel Jyväskylä on erittäin suosittu, koska sen hyvä sijainti on keskellä. Kirja ajoissa – tämä on myös verkossa!