Radisson Blu Grand Hotel Tammer

Oikeastaan ​​varaus on aina klassinen tapa. Mutta olin iloisesti yllättynyt siitä, että voisin mennä toisella tavalla. Vastaanotossa. Ja vaikka unohdin varata huoneen, en ollut pettynyt. Vaikka kyseessä olisikin huoneen hinta. Tämä pysyi hämmästyttävän kaukana. Joten minulla oli myös mahdollisuus tehdä hienoja iltoja. Yksi näistä iltoista vietin yhdellä monista discoista. Tämä ei ollut tavallinen yökerho. Koska se kuului Radisson Blu Grand Hotel Tammer: iin, minun ei tarvitse rekisteröityä. Radisson Blu Grand Hotel Tammer mutta silti tiedotetaan. En saanut hauskaa, mutta sillä ei ollut väliä. Tämän mahdollisuuden vuoksi vietin illan ilman tasavertaisuutta. Seuraavana aamuna jouduin kokeilemaan kuntosalia, jota klubipelaaja rakasti lämpimästi suositeltiin. Täällä sijaitsevat kuntolaitteet vakuuttivat minut alusta. Nyt minulla on tunne, että voin aloittaa päivän vielä voimakkaammin. Koska olin aikaisin, voisin vielä osallistua aamiaisbuffet. Jälleen olin yllättynyt siitä, ettei minun tarvitse maksaa jopa niin paljon valintaa.

Radisson Blu Grand Hotel Tammer sijaitsee keskeisellä paikalla. Joten minulla ei ollut ongelmia saavuttaa kaiken saavuttaessa. Ja jopa autolla saapuneet auttajat olivat löytäneet mahdollisuuden käyttää yhtä monista pysäköintipaikoista. Viimeisenä päivänä tarvitsin hieman lepoa. Joten valitsin myöhäisen tarkistaa. Täällä heräsin hieman myöhemmin kuin normaalisti.