Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Solo Sokos Hotel Torni Tampere -hotellissa on hyvin varustetut huoneet. Ilmainen langaton internetyhteys surffausta varten, TV, tallelokero, minibaari ja mukava kylpyhuone on yksi yhden ja kahden hengen huoneista hotellissa. Nämä ovat moderneja varustettuja. Hotellissa on hyvä keittiö, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman. Ja regjonalenista kansainväliseen keittiöön. Hotellin ilta voi viedä hotellin hotellin baariin. Solo Sokos Hotel Torni Tampere tarjoaa myös vierailleen puhdistuspalvelun kenkiä ja vaatteita varten.

Jos arvostat kuntoa, sinun ei tarvitse tehdä ilman urheilua loman aikana hotellissa. Koska Solo Sokos Hotel Torni Tampere-hotellissa on oma kuntosali, tämä on moderni varustettu kaikilla tärkeimmillä kuntolaitteilla. Näissä voit olla vastuussa sydämesi sisällöstä. Mutta voit myös rentoutua saunassa. Näitä voi vierailla lähes ympäri vuorokauden. Hotellin sijainnin ansiosta ympäristössä on myös hiljainen kävely.

Vaikka sijainti on aivan kaupungissa, ympäristö on hiljainen. Solo Sokos Hotel Torni Tampere: llä on ravintola, jossa on hyvää ruokaa, jolle on ominaista laaja valikoima ruokia. Mutta ei vain ruoka on ensiluokkainen hotellissa.Pikemminkin tämä koskee myös hotellihuoneiden tarjoamia tarjouksia ja huoneiden varusteita. Tarjous koostuu yhden ja kahden hengen huoneista, joissa on nykyaikaiset ja laadukkaat laitteet. Wi-Fi, TV ja tallelokero kuuluvat jokaiseen huoneeseen.

Palveluun liittyen voit työskennellä hotellissa. Tätä tarkoitusta varten on kuntosali, jossa on lukuisia kuntoilulaitteita, jotka mahdollistavat erilaisia ​​harjoituksia. Fitness-ohjelman jälkeen voit käyttää olemassa olevaa uima-allasta ja saunaa rentoutumaan. Vaatteiden ja kenkien puhdistuspalvelu täydentää Solo Sokos Hotel Torni Tampere: n palvelua. Hyvä sijainti kaupungissa, tietysti, tässä myös erilaisia ​​?? mahdollisuuksia retkiä.